Opinie klientów

4,8 18 na podstawie oceny
5 ★
83% 
15
4 ★
11% 
2
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
5% 
1
Customer Photos
Napisz swoją opinię! Zapytaj nas!

Dziękujemy za opinię o produkcie!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Podziel się swoim doświadczeniem ze znajomymi!

Filtruj opinie:
    KJ
    26.10.2023.
    Katarzyna J.
    Poland Poland

    Wszystko jest w nim dobre 😊❤️

    Byłem pozytywnie rozczarowany.

    ZC
    24.10.2023.
    Zofia C.
    Poland Poland

    Ma delikatny smak,dziwna tekstura, do której można się przyzwyczaić.

    Będę je jadł, bo uważam je za smaczne i dobre rozwiązanie, ale nie będzie to moje codzienne jedzenie.

    PW
    20.10.2023.
    Piotr W.
    Hungary Poland

    Produkt wysokiej jakości.

    Czuję się pełny, mniej głodny. Przez tydzień miałem wzdęcia, które teraz prawie zniknęły. Korzyści będą widoczne później. 🙂

    ZB
    20.10.2023.
    Zuzanna B.
    Hungary Poland

    Nie wszystkie mi się podobały, ale wypróbowałem tylko cztery.

    Pomogło, po niektórych nie byłem głodny przez dwie godziny. Mi na przykład wanilia nie smakowała, ale to kwestia gustu. Konsystencja nie była dla mnie budyniowa, bo za rzadka, ale ciężko się piło.

    KZ
    17.10.2023.
    Karolina Z.
    Poland Poland

    Bardzo smaczne, sycące

    Dobre dla mojego trawienia.

    AM
    16.10.2023.
    Aleksandra M.
    Poland Poland

    Nie mogłem tego zjeść

    Strasznie słodka, zbyt gęsta konsystencja

    MB
    13.10.2023.
    Magdalena B.
    Poland Poland

    Wszystkie smakują cudownie😊

    Dla mnie, nawet przy niewielkiej ilości kalorii, wystarcza na jeden posiłek, bardzo zdrowy i cudowny. Naprawdę super jedzenie! Gratulacje dla twórców 🙂 🙂 🙂

    AP
    12.10.2023.
    Agata P.
    Poland Poland

    Są bardzo smaczne.

    Dopiero zaczęłam je pić, ale czuję, że miejscowo zmniejszają wzdęcia. Nie doświadczyłam jeszcze żadnej utraty wagi, ale mam nadzieję, że to się zacznie.

    MG
    12.10.2023.
    Małgorzata G.
    Poland Poland

    Dziękuję bardzo, to cud! 🙏

    Mam problemy z trawieniem, ale nawet to działa lepiej z Fiber Shake, a co nie mniej ważne, jest pyszny! Dziękuję🙏

    DK
    09.10.2023.
    David K.
    Poland Poland

    Idealny

    Nie rozlewa się i prawidłowo miesza włożone do niego rzeczy.

    AM
    06.10.2023.
    Alicja M.
    Poland Poland

    Super produkt.

    Zapewnia sytość przez cały poranek, od tego czasu mogę zrezygnować z chleba

    ML
    06.10.2023.
    Martyna L.
    Poland Poland

    Niedawno wypróbowałam ten produkt i byłam zachwycona jego smakiem.

    Był pyszny i włączę go do mojego codziennego życia. Uwielbiam to, że nie jest przesadnie słodki, ale nadal ma moc - to idealna równowaga. Gorąco polecam ten produkt każdemu, kto szuka smacznej przekąski.❤️

    MG
    05.10.2023.
    Marek G.
    Poland Poland

    Smaki

    Wanilia jest dla mnie trochę dziwna, ale czekolada jest pyszna

    AJ
    04.10.2023.
    Agnieszka J.
    Poland Poland

    Pyszne i przyjemne w jedzeniu

    Pudełko jest nadal testowane, pomaga uzupełnić białko

    JM
    01.10.2023.
    Joanna M.
    Poland Poland

    Lubię czekoladę i solony karmel, truskawkę mniej

    Dla mnie nie rozpuszcza się całkowicie, nawet jeśli potrząsam nim przez kilka minut.

    EO
    28.09.2023.
    Edyta O.
    Poland Poland

    Zasadniczo przyjemny smak z typowymi korzystnymi efektami.

    Podstawową pomocą dla mnie jest dodatkowe spożycie błonnika i minus 1 posiłek

    MS
    24.09.2023.
    Monika S.
    Poland Poland

    Smaki 5/5

    Jestem zadowolony ze wszystkich smaków, które wypróbowałem, a moje trawienie jest rzeczywiście lepsze.

    MD
    19.09.2023.
    Magdalena D.
    Poland Poland

    Produkt jest bardzo smaczny.

    Produkt jest bardzo smaczny, zamówiłem FiberShake i Shaker, dotarły na czas, jestem bardzo zadowolony.

    Are you in the right place?
    Please select your store.

    Śledź nas na Instagramie!

    Śledź nas na Instagramie, jeśli nie chcesz przegapić najnowszych wiadomości.

     

    Koszyk

    Zamknij